Ägg och bacon!
2,0 st Ägg rått
1,0 paket(er) a´140 gr Bacon gris
2,0 st Ägg rått
1,0 paket(er) a´140 gr Bacon gris
1. Stek äggen på valfritt sätt och servera med stekt bacon.
LUNCH: (1port)
Tonfisksallad - LCHF
1,0 burk(ar) a´50 g Tonfisk i olja konserv
0,2 st Lök gul röd
2,0 dl (strimlad) Sallad - Huvudsallat
30,0 gram Gurka
1,0 dl (grovt riven) Vitkål
1,0 efter smak Salt och peppar
2,0 msk Majonnäs 90% fett
0,2 st Lök gul röd
2,0 dl (strimlad) Sallad - Huvudsallat
30,0 gram Gurka
1,0 dl (grovt riven) Vitkål
1,0 efter smak Salt och peppar
2,0 msk Majonnäs 90% fett
MIDDAG: (1port)
Kycklingklubba med stekt halloumi och aubergine!
150,0 gram Kycklinglår kycklingklubba m skinn
0,5 st Aubergine
2,0 msk (fast) Smör 80% fett
50,0 gram Halloumiost ej stekt 22% fett
0,5 st Aubergine
2,0 msk (fast) Smör 80% fett
50,0 gram Halloumiost ej stekt 22% fett
1. Krydda och stek kycklingklubban i ugnen i ca 30 min på 225 graders värme.
2. Skiva och stek auberginen och halloumiosten i smöret. Servera med grönsallad!

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar