Makrill och äggfrukost
1,0 burk(ar) Makrillfilé konserv i tomatsås
2,0 st Ägg kokt
1,0 msk Keso färskost 4% fett
2,0 st Ägg kokt
1,0 msk Keso färskost 4% fett
1. Blanda keso och makrillen och servera tillsammans med äggen.
LUNCH: (1port)
Gårdagens tacosallad
MIDDAG: (4port)
Rostbiff med falsk potatissallad
500,0 gram Rostbiff nöt
1,0 st Squash - Zucchini
1,5 dl Majonnäs 90% fett
1,0 st Squash - Zucchini
1,5 dl Majonnäs 90% fett
1,5 dl Creme fraiche 34% fett
0,5 dl (klippt) Gräslök
30,0 gram Purjolök
1,0 msk Små kapris
0,5 dl (klippt) Gräslök
30,0 gram Purjolök
1,0 msk Små kapris
1. Dela squashen i tärningar och stek tillsammans med smör och kryddor. Ställ åt sidan.
2. Hacka gräslök och purjolök fint och lägg i en skål. Tillsätt kaprisen. Häll i majonäsen, creme fraiche och den stekta squashen.
3. Blanda runt och smaka av med kryddor, låt gärna vila i kylen ett par timmar innan servering om möjligt.
4. Servera tillsammans med rostbiffen!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar