Laxfrukost med ägg (1port)
100,0 gram Lax sida kallrökt
2,0 st Ägg rått
2,0 msk Keso färskost 4% fett
2,0 st Ägg rått
2,0 msk Keso färskost 4% fett
1. Koka äggen och hacka tomaten.
2. Bred ut laxen på en tallrik och lägg i tomat och färskost. Rulla ihop till små rullar.
3. Servera tillsammans med de kokta äggen.
LUNCH:
Gårdagens Kålpudding
MIDDAG:
Smörstekt spätta med äggsmör (1port)
200,0 gram Rödspätta
1,0 msk (fast) Smör 80% fett
1,0 st Ägg kokt
4,0 dl (strimlad) Sallad - Huvudsallat
2,0 msk (smält) Smör 80% fett
1,0 msk (fast) Smör 80% fett
1,0 st Ägg kokt
4,0 dl (strimlad) Sallad - Huvudsallat
2,0 msk (smält) Smör 80% fett
1. Hårdkoka ägget. Krydda fisken med salt och peppar och stek i smör.
2. Dela ägget i en äggskärare på båda håll så det blir tärnat. Smält smöret och tillsätt äggröran.
3. Servera tillsammans med grönsallad!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar